Skip to content

Opnieuw naar Edinburgh Fringe Festival met nieuwe show ‘Schërzo’

Släpstick is dit jaar weer uitgenodigd om op het prestigieuze Edinburgh Fringe Festival te komen spelen. De Nederlandse muziektheatergroep speelt er de hele maand augustus de nieuwe show Schërzo op toplocatie The Pleasance Courtyard, ook wel ‘het hart van de Fringe’ genoemd. Voor de reis naar Schotland is Schërzo diverse keren in Nederland te zien; na het festival volgt een internationale tournee langs theaters én concertzalen.

In 2017 won Släpstick op het Edinburgh Fringe Festival met de gelijknamige show de Spirit of The Fringe Award. Met de nieuwe show Schërzo grijpt de groep op eigenzinnige, ludieke slapstickwijze terug naar de klassieke (conservatorium)roots van de vijf leden. Een show voor de hele familie, een twist voor elke generatie.

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF​

En ontvang maximaal 6 keer per jaar leuke info