Skip to content

Reacties van het publiek

Na geweldige recensies, hier nu ook de reactie van het publiek na de première van “The Roaring Twenties”. Bekijk de video hieronder. Wilt u de show zelf gaan zien? Klik dan op de knop hieronder voor de locaties en data.

9 Comments

 1. Het was Te gek, groots, geestig.
  Heb genoten en ben blij dat ik ben gegaan.
  Had jullie voor geen goud willen missen.
  Heb het net vertelt hier in Lochem, aan SWL om jullie
  te noemen in hun volgende nieuwsblaadje. Hoop dat ze het doen.
  Wens jullie erg veel succes, en ben blij dat ik jullie eerst via Podium Witteman heb gezien.
  Is t.v. kijken toch nuttig geweest 🙂 Vriendelijke groet, Petra

 2. Zeer muzikale en geestige voorstelling. Jullie hebben me verschillende keren aan het lachen gemaakt en dat overkomt me niet zo vaak. Een voorstelling met ingenieuze decors, multimuzikale muzikanten en dat alles op hoog niveau. Gezien in Deventer op 23/4 na een tip van een van jullie inspecienten, mijn neef Michel Tol. Ik heb de hele familie aangeraden ook te gaan kijken, bijvoorbeeld in Arnhem, Apeldoorn en Zoetermeer.
  Gé Tol.

 3. Was een super show. Lang niet zo gelachen. Leuk dat jullie eens in Oud-Turnhout langskwamen

 4. Vanavond in Spijkenisse naar The Roaring Twenties geweest:
  GEWELDIG !
  Entertainment van de bovenste plank!!

 5. Het was goud, want steengoed, ontroerend grappig en heel mooi. Zoals altijd bij jullie. Gehuild van het lachen en ademloos zitten kijken en luisteren. Bedankt.

 6. Ongelooflijk, wat heb ik gisteravond genoten van jullie voorstelling! Hardop en keihard gelachen, maar vooral ook vol bewondering gekeken sn geluisterd naar de verpletterende muzikaliteit, al die instrumenten die jullie bespelen, de strakke choreografie en de grappen die tot in de kleinste details zijn uitgewerkt. Soms zat ik gewoon met open mond te staren. Theater in optima forma. Gaat dat zien!

 7. Geweldige show gezien in Amphion Doetinchem. Wat een goede muzikanten. Ze laten het makkelijk lijken om zo te spelen, maar bijzonder knap hoe ze spelen in elke situatie en houding. Onvoorspelbaar en origineel. Humor. Zeker een aanrader.

 8. Als je Gershwin’s “Rhapsody in blue”, een nummer wat ik kan dromen, kunt integreren in een wervelende theatershow waarin comedy in al zijn vormen wordt geëtaleerd, dan hoor je in de Hall of Fame. Wat een feest in deze door de media bestempelde nare tijden. Komt, dat zien, komt dat beleven en geniet met al je zintuigen. Jongens meer pluimen kan ik niet verzinnen.
  Dank u voor deze gisteravond genoten party in het Amphion in Doetinchem.
  Ik ben sinds jaren een grote fan van deze jongens, die me steeds weer weten te verassen!

 9. Wat hebben we genoten gisteravond in Valkenswaard. Wat een muzikanten, wat een energie, een performance. Echt te gek. Ongekend voor nederland. Ga dat zien.
  Enne…… koop een zeepje.

  Dank voor een prachtige avond


Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF​

En ontvang maximaal 6 keer per jaar leuke info