Skip to content

Annyeong Zuid-Korea!

Muziekliefhebbers in Zuid-Korea kunnen zich verheugen, want Släpstick brengt haar sensationele show Schërzo naar Zuid-Korea. Van 28 tot en met 30 juni 2024 speelt Släpstick vier shows op het Daegu International Musical Festival.  Släpstick’s nieuwe show Schërzo vierde haar wereldpremière in Edinburgh in de zomer van 2023.
Nu is het de beurt aan het Zuid-Koreaanse publiek om ondergedompeld te worden in de virtuositeit en veelzijdigheid van deze getalenteerde artiesten.
Släpstick speelt in het Suseong Artpia, een van de grotere lokaties van het festival. Dit is een primeur voor Släpstick en een unieke kans voor het Zuid-Koreaanse publiek om de magie van Schërzo te ervaren.

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF​

En ontvang maximaal 6 keer per jaar leuke info