Skip to content

‘Häppy Hour’ – kaartverkoop gestart!

Wie dacht dat we maandenlang stil hebben gezeten dacht verkeerd. We starten 30 oktober, in Haarlem, met onze aangepaste voorstelling ‘Häppy Hour’. Een voorstelling die volledig is afgestemd op het huidige theaterbeleid. Dat betekent in dit geval: Lekker lachen op 1,5 meter afstand.Het beste van ‘Släpstick’ is samengebracht in een wervelende show waarin je even alles vergeet. Met de toevoeging van enkele nieuwe ingrediënten ontstaat de perfecte Häppy Hour Cocktail! Wij toasten alvast op een mooi avontuur!

Kaarten zijn NU te koop, klik HIER voor locaties en beschikbaarheid.

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF​

En ontvang maximaal 6 keer per jaar leuke info